Heerlijke vakantiegevoel & tranings 25 t/m 30 juli 2014

Vanaf vrijdag 25 juli t/m zondag 30 juli 2014 staat er opnieuw een korte vakantieweek: De Helende Adem, Taoïstische Yoga (ook wel 'Healing Tao' genoemd), dans en celebration, gezelligheid, genieten, Zijn, ascentie, Wie ben ik, de violette vlam, wandelen in de natuur en ochtend meditatie staan op het programma. 

Begeleiding: Fer de Wit,  Mieke Spierdijk en algehele leiding door Bea van Wierts

Taoïstische Yoga oefeningen worden begeleidt door Fer de Wit. Mieke Spierdijk is een geboren danseres, die met veel liefde, plezier en humor ons les zal geven in diverse vormen van dans, waaronder elementen uit de Salza, Afrikaanse en Indiaase dans. De Helende Adem, Healing Tao, dans, loslaten van verhalen, maximale identificatie met Wie jij bent en Verhoging van Bewustzijn, gezelligheid, wandelen, loslaten van het verleden en van de slachtofferrol, en verantwoordelijkheid nemen over je Leven en meer. De eerste 3 dagen staan in het kader van de Helende Adem en Healing Tao. De laatste 3 dagen is er meer tijd voor dans en celebration. Door het programma heen zal Bea van Wierst meerdere helende adem sessiesgeven.

Taoïstische Yoga is een training, gericht op het ontwikkelen van fysiek, emotioneel en spiritueel evenwicht. Met Chi Kung / Qi Gong oefeningen wordt gewerkt aan lichaams-bewustzijn en vitaliteit. De meditaties brengen innerlijke rust en emotionele balans. Fysieke gewaarwording en gevoelsbewustzijn vormen het fundament voor de spirituele training, de Innerlijke Alchemie.

In deze vakantie week ervaar je iedere dag een ademsessie of andere intensieve ademoefening.  De Helende Adem reinigt en opent het lichaam. Je ruimt oude pijn en stress op en je vult je met Adamantine deeltjes, met pure prana of levensenergie, licht en klank. De ziel komt meer en meer thuis. 


Gegevens:

Data:        vrijdag 25 t/m          woensdag 30  juli 2014


Plaats:     de Oase , Nieuwland


Tijd:         inloop 9:30-10:00 vrijdag 25 juli. Start 10:00 uur 25 juli vrijdag tot en met woensdag 30 juli ca. 17.00 uur  (incl. 5 nachten verblijf)

Kosten:  

klik hier voor aanvullende informatie:   www.nataraj.nl  


Het dagprogramma:

7.00 uur Ochtend/wandel meditatie

8.15 uur Ontbijt

9.15 uur Taoïstische Yoga(eerste 3 dagen)
                     Dans en beweging (laatste 3 dagen)

10.00 uur Dagprogramma
met de Helende Adem, meditatie, Wie ben ik, Loslaten van identificaties - verleden - slachtoffer-bewustzijn, Violette vlam, bewustzijns verhogende oefeningen, meer Taoïstische Yoga-oefeningen/massages, sharing, dans, enz. Ergens midden op de dag is een lunch of snack.

18.30 uur Diner

20.00 uur Avondprogramma
met sharing, dans, celebration, kampvuur, een wijntje of biertje, avondwandeling, (mantra-) zang, enz.

Contact & boeking

De Oase
Geer 37
4243 JS Nieuwland

Voor direct contact met Bea van Wierst 
bel :  06-38269293

of mail naar: info@nataraj.nl
Bea van Wierst

Het is mijn missie om gezondheid, vitaliteit, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en het leven van je talenten en het gevoel gelukkig te zijn bij zo veel mogelijk mensen te bevorderen en te verspreiden. Door middel van bezinning, coaching en training mensen begeleiden in hun zoektocht naar de onderliggende betekenis van wat men meemaakt, van pijn, van ziekte e.d., bij zingevings- en levensvragen en in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Om mensen te ondersteunen en coachen in het (terug)vinden van hun levenspassie, van eigen talenten, hun vitaliteit en kracht, levensdoel, zelfvertrouwen, levensvreugde en levensgeluk.


Fer de Wit

Ik voel me sterk verbonden met gezondheid, gezond worden en gezond blijven.  Ik ben gedurende de laatste 20 jaar intensief bezig geweest op gebied van persoonlijke ontwikkeling, bio-energetica, lichaamsbewust zijn en gezondheid.  Heb ervaring met emotioneel lichaamswerk, regressie, energetisch werk en meditatie.

De laatste 10 jaar ben ik actief met Taoïstische Yoga te integreren in mijn dagelijks leven. De Taoïstische Yoga, als stroming binnen het Taoïsme is vooral een training van het lichaam, de energie en de geest

.


Achtergrond adem

De Helende Adem is een spirituele en transformerende ademhaling die geblokkeerde energie en vastgezette emoties van binnen losmaakt en opruimt. De basistechniek die gebruikt wordt is een verbondenademhaling die sterk verwant is aan en lijkt op Rebirthing, Holotropic Breathing, Breathwork, Transformational Breathing. 

Deze verbonden-adem-techniek is door Bea van Wierst, in de ruim 30 jaar ervaring die zij met de techniek heeft, verfijnd tot diverse specifieke ademsessies, zoals een adem-en-klank-sessie en een zachte, rustige ademsessie gericht op het totale gebruik en ervaren van het ademhalingsorgaan.